Yummy Tray – Blush | Baby on the Move

22.95

♥ Cosy Up is officiële dealer van Baby on the Move ♥

Deze Yummy Tray is een handig bewaarbakje voor afgekolfde moedermelk, gemaakt van 100% BPA-vrij, voedselveilige silicone, dat bekend staat om zijn sterkte en levensduur. Dat betekent dat onze Yummy Tray volledig veilig is om alle soorten vloeibare voeding in te bewaren!

De tray is onderverdeeld in 9 vakjes van 30 ml en is herbruikbaar tot in het oneindige. Je kan erop schrijven met een uitwisbaar stiftje en je kan het gemakkelijk afwassen, in de vaatwasser bijvoorbeeld. Dankzij het handige deksel sluit je elk vakje apart af en plaats je de tray makkelijk zonder morsen in je vriezer. Je kan bovendien meerdere trays op elkaar plaatsen en bespaart zo een boel ruimte.

Na de borstvoedingsperiode gebruik je de Yummy Tray om fruit- of groentepapjes in te vriezen, ijsblokjes te maken of leuke wolkencakejes. De tray is namelijk hittebestendig en kan dus ook in de oven of de magnetron (zonder deksel dan).

Duurzaamheid

Deze Yummy Tray is ontworpen om het gebruik van plastic te verminderen. Dat is niet alleen beter voor de natuur, het zorgt er ook voor dat jouw moedermelk of andere voeding niet in contact komt met plastic en dus niet wordt blootgesteld aan microplastics. Een Yummy Tray is dus goed voor jou, voor je kind én voor de wereld. Zeg dus maar dag tegen je oude plastic bewaarzakjes en bewaardoosjes en help mee om onze planeet te beschermen!

 

Op voorraad