Plantbare jaarkalender 2023 – BLOOM your message

Oorspronkelijke prijs was: €12.50.Huidige prijs is: €4.95.

♡ Cadeautip voor Valentijnsdag! ♡

Nu voor maar €7.95!

Ben jij last-minute nog op zoek naar een leuk en origineel cadeautje? Zoek niet langer! Bij Cosy Up hebben we de leukste cadeautjes voor je ♡
Je kan deze leuke kalender neerzetten op je bureau op je werk, thuis een leuk plekje geven of ophangen waar je maar wil. Zo zeg je tegen degene aan wie je hem geeft dat je élke dag aan hem/haar denkt, het hele jaar door!

Dus, ben je op zoek naar een duurzaam én superleuk cadeautje? Kijk dan eens naar deze óntzettend leuke plantbare jaarkalender 2023! Op een stevige standaard van gerecycled karton heb je iedere maand een kalenderkaartje, die je na afloop kan planten. En als je het cadeau doet weet je zeker dat de degene aan wie je het cadeau geeft elke keer even aan je denkt als ze de kalender zien. Zo heb jij en/of degene aan wie je het cadeau doet een heel jaar plezier van deze fijne kalender.

Met maar liefst 7 verschillende soorten zaadjes! (Rucola, Tijm, Citroen, Wortel, Basilicum, Tomaat, Wilde Bloemen)

BLOOM your message wil het makkelijker maken om duurzame keuzes te maken door een eerlijk en verantwoord product aan te bieden. Deze gave Plantbare Kalender 2023 is een mooi duurzaam alternatief voor reguliere kalenders, want dit zero waste product is gemaakt van bloeipapier. Iedere 2 maanden kan je een pagina van de kalender planten, zowel binnen als buiten. De zaadjes in de kaarten zijn aangepast op het seizoen van dat moment in het jaar. Hier word je toch gewoon blij van?

Op voorraad (kan nabesteld worden)