Handgemaakte cadeautjes op maat voor jou gemaakt!

Wil je iets bestellen maar dan nét even anders dan je gezien hebt in de shop? Dat kan natuurlijk. Een lieve knuffel kan door een kleine toevoeging worden omgetoverd tot een rammelaar. Of dat ene tasje waar je verliefd op bent wil je toch net een maatje kleiner hebben. Zoveel mensen, zoveel wensen! Iedereen heeft wel een paar van die dingen die je écht blij maken. Je favoriete producten zijn juist je favoriet omdat ze een verhaal hebben. Omdat elke keer als je er naar kijkt er weer een glimlach op je gezicht verschijnt. En juist dat maakt het zo waardevol!

Natuurlijk wil je dan wel dat je hier zo lang mogelijk van kan blijven genieten. Daarom kies je voor een product waar je zeker van weet dat het je blij maakt. Samen met jou kijk ik naar wat er mogelijk is en wanneer ik het voor je kan maken. Voor veel aanpassingen worden geen extra kosten berekend, maar dat hangt natuurlijk helemaal af van wat jouw wens is.

Wil je er zeker van zijn dat je écht een uniek product hebt? Geef dan je wensen door. Ook als je nog niet helemaal weet wat je wilt, geen probleem, ik denk graag met je mee!

Dan zorgen we er samen voor dat het écht exclusief wordt.
Beloofd!

 Hoe?

Stuur je wensen per mail naar info@cosyup.nl.  Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om je wensen af te stemmen en je bestelling definitief te maken.

When you support a small business, you’re supporting a dream!