Een disclaimer, wéér zo’n juridisch dingetje. Maar het kan toch maar beter even gezegd zijn. Dus bij deze de disclaimer van Cosy Up.

Disclaimer
Door deze website te bezoeken en/of een aankoop te doen bij Cosy Up, ga je automatisch akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. Cosy Up heeft het recht om de aangeboden informatie, inclusief deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen, aan te vullen, te corrigeren en eventueel te beëindigen, zonder enige aankondiging of bekendmaking vooraf.

Gebruik van de producten
Het gebruik van de producten van Cosy Up is geheel voor eigen risico. Cosy Up kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongelukken met betrekking tot het gebruik van onze producten. Als ouder en/of verzorger ben je zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van je kind. Laat je baby dan ook niet zonder toezicht van een volwassene alleen met onze producten.

Nieuwsbrief
Indien je akkoord

Bezorgdiensten
Cosy Up is niet verantwoordelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden door PostNL of andere bezorgingsdiensten, voor het kwijtraken van pakketten of andere onverhoopte situaties. Uiteraard doen wij wel ons uiterste best om samen met jou naar een passende oplossing te kijken.

Links
Je zal hier en daar links vinden die verwijzen naar andere websites. Bijvoorbeeld een link naar een website waar extra informatie te vinden is, of een link naar webwinkels die iets verkopen wat genoemd wordt in een blogpost. Cosy Up wordt niet betaald door deze websites. Deze linkjes zijn bedoeld om jou te helpen, de lezer. Bij sommige links, bijvoorbeeld naar bol.com, krijgt Cosy Up een heel klein percentage van het verkoopbedrag als jij het product koopt of klikt op de link in het bericht op onze website.

Waarom we dit doen?
Wij steken veel tijd in de website en de blogberichten. En de site kost ook geld, bijvoorbeeld een domeinnaam, de hosting of andere dingen die aangeschaft moeten worden voor een goed draaiende site. Tja, helaas is bijna niks gratis.. Dus ook voor Cosy Up niet. Maar, als je nu denkt dat we hier bakken met geld mee verdienen dan vergis je je. Want eerlijk is eerlijk, we worden hier niet rijk van. Maar om te zorgen dat je niet uren hoeft te zoeken naar datgene wat je hier hebt gelezen, vind je hier dus af en toe linkjes. Wel zo efficiënt.

Handgemaakte producten
Het assortiment van Cosy Up is (bijna) geheel handgemaakt. Hierdoor is elk product uniek! Ondanks dat alles gemaakt wordt met veel liefde en toewijding, kunnen er kleine imperfecties voorkomen bij handgemaakte producten. Minimale verschillen tussen producten die op het eerste oog hetzelfde zijn hoort bij het aspect van handgemaakt. Daarbij voegt het extra charme toe aan het product. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat we gelukkiger worden van bijzondere en unieke producten dan van massaproductie. Cosy Up doet haar uiterste best om de producten zo goed mogelijk weer te geven op de website. De getoonde kleuren kunnen iets afwijken van de werkelijke kleuren. Cosy Up is niet verantwoordelijk voor kleurafwijkingen veroorzaakt door beeldschermkwaliteit. Uiteraard geldt voor onze producten dat ze geretourneerd worden indien je niet tevreden bent.

Gebruik van de website
De website http://cosyup.nl is eigendom van Cosy Up. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de informatie getoond op deze website. Cosy Up besteedt veel aandacht aan de website en doet haar uiterste best om de inhoud van de website zo vaak als mogelijk aan te vullen en/of te actualiseren. Hoewel wij ons uiterste best doen om de juiste informatie hier te tonen, zijn wij ook menselijk. Het kan dus best voorkomen dat je iets tegenkomt wat niet meer helemaal up-to-date of volledig is. Cosy Up garandeert niet dat de website foutloos, virusvrij en/of ononderbroken zal functioneren.

Alle rechten van intellectueel eigendom betreffende de website en de inhoud daarvan behoren toe aan Cosy Up. Het is dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Cosy Up niet toegestaan om deze website of een gedeelte daarvan openbaar te maken en/of (anders dan voor eigen, persoonlijk gebruik) op te slaan of te kopiëren.

Links naar andere sites zijn opgenomen ter informatie van de gebruikers van de site. Ondanks dat Cosy Up zorgvuldig kiest naar welke sites er wordt doorverwezen, is Cosy Up niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Cosy Up is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden en/of onvolledigheden die getoond zijn op deze website.

Cosy Up doet er natuurlijk alles aan om misbruik te voorkomen, echter is Cosy Up niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door bezoekers van de website via internet verzonden worden.

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.