Wat onwijs leuk dat je Cosy Up hebt gevonden!

Duurzaam | Herbruikbaar | Plasticvrij | Natuurlijk | Milieubewust | Verantwoord | Transparant | Praktisch

Zijn dat ook jouw pijlers als je een keuze maakt voor jezelf of je kind? Dan zit je hier helemaal goed!

Cosy Up verkoopt de fijnste duurzame producten voor het hele gezin!
Zo werken we samen aan een duurzame toekomst – voor mens én natuur 🌿

Cosy Up heeft aan alles gedacht voor het hele gezin🌿 Natuurlijke producten voor persoonlijke verzorging, duurzame cadeautjes en de mooiste producten voor moeder en baby. Met ons assortiment babyproducten sla je twee vliegen in één klap; verantwoord voor je kleintje én onze aarde ♡

Wat ooit begon als een hobby met handgemaakte babyartikelen, is inmiddels uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf met een véél groter assortiment. Omdat Laura de vraag naar de producten niet meer kon bijbenen besloot ze om ook bestaande producten in te kopen die aansluiten bij de idealen van Cosy Up: plasticvrij, herbruikbaar, milieubewust en verantwoord. (Oja, en schattig. De knuffeltjes en rammelaars moesten natuurlijk wel nog steeds heel erg schattig blijven!) En dat was de beste zet ooit! 💚 Inmiddels staan we regelmatig op diverse markten (toch altijd fijn als je iets even in het echt kan zien) naast de webshop. We hebben verantwoorde merken veelal van Nederlandse bodem die bewust bezig zijn met de gebruikte materialen en de wereld van morgen. Denk bijvoorbeeld aan Marcel’s Green Soap, BLOOM your message, Cosy Up, Shampoobars, Naïf, Cloby en HappySoaps.

♡ Lief voor jou, lief voor je huid en lief voor de natuur! ♡ 
Zo hebben we de fijnste bars: niet alleen shampoo- en conditioner- bars maar ook scheerzeep, body lotion, en gezichtsreiniger. Maar ook herbruikbare wattenschijfjes, scrubhandschoenen en superhandige accessoires voor in de plasticvrije badkamer kan je hier shoppen.

Voor de kleintjes hebben we de schattigste handgemaakte knuffeltjes en rammelaars, de fijnste verzorgingsproducten en multifunctionele producten voor de papa’s en mama’s. Zoals  de multifunctionele UV-doeken en poncho’s van Cloby of de Yummy Bags en Yummy Trays. Ideaal voor jouw kleintje!

Maar we hebben ook ecologische schoonmaakproducten in het assortiment. Want niemand wordt écht blij van het huis schoonmaken, toch? Maar als het dan toch moet, dan wil je dat toch het liefste doen op een verantwoorde én heerlijk geurende manier?

Cosy Up snapt je: je kan het hele huis schoonmaken van zolder tot kelder met de fijnste schoonmaakproducten van Marcel’s Green Soap en HappySoaps. Deze geuren zijn zó ontzettend lekker dat wanneer je begint met schoonmaken, je haast niet meer kunt stoppen! Handige reinigers met heerlijk frisse geuren – wat wil je nog meer? (Behalve dan de schoonmaakster die het voor je doet)

En heb je vragen? Laura vertelt je met veel liefde én enthousiasme alles wat je wilt weten over alle producten. Zowel online als offline! 💚

Dus; ben je op zoek naar fijne producten die ook nog eens natuurlijk, plasticvrij en/of herbruikbaar zijn? Dan zit je hier goed!

Groene groetjes,
Laura van Cosy Up

Think globally, act locally.

Cosy Up – handgemaakte producten

Oh en niet getreurd, er zitten nog steeds handgemaakte pareltjes tussen die Laura zelf maakt zoals bijvoorbeeld fijne XXL spuugdoeken en herbruikbare boterhamzakjes. Cosy Up maakt producten voor moeder en baby, plasticvrije alternatieven en Zero Waste producten, die eerlijk en duurzaam zijn geproduceerd, gemaakt van biologisch katoen en natuurlijke materialen.

Het handgemaakte assortiment loopt uiteen van bijvoorbeeld spuugdoeken gemaakt van biologisch katoen, wagenspanners, speendoekjes en rammelaars gehaakt van 100% OEKO-TEX katoen tot een plasticvrij alternatief voor waterballonnen (machine-wasbare herbruikbare waterballonnen), bijenwasdoeken, herbruikbare boterhamzakjes en wasbare wattenschijfjes. En natuurlijk hebben we de meest originele knuffels voor baby’s, peuters en kleuters die graag knuffelen 😉

Uiteraard hebben we ook duurzame producten voor de volwassenen. Handige herbruikbare shoppers of een heerlijke kersenpittenzak voor de koudere dagen. En alles van Cosy Up is volledig handgemaakt in een 100% Nederlandse onderneming.

🌿 Alles voor een mooie en groene toekomst; voor mens en natuur 🌿

Kijk voor meer inspiratie bij de categorieën in de webshop en plaats gelijk jouw bestelling! Óf vraag jouw op maat gemaakte knuffel, speeltje, accessoire of ander uniek handgemaakt cadeau aan.