Over Cosy Up


Wat onwijs leuk dat je Cosy Up hebt gevonden!

Cosy Up maakt volledig handgemaakte (baby)producten en plasticvrije / zero waste producten, die eerlijk en duurzaam zijn geproduceerd, gemaakt van biologisch katoen en natuurlijke materialen.

Alles voor een mooie en groene toekomst; voor mens en natuur.

Het (handgemaakte) assortiment loopt uiteen van bijvoorbeeld spuugdoeken gemaakt van biologisch katoen, wagenspanners, speendoekjes en rammelaars gehaakt van 100% OEKO-TEX katoen tot een plasticvrij alternatief voor waterballonnen (machine-wasbare herbruikbare waterballonnen), bijenwasdoeken, herbruikbare boterhamzakjes, keukenrollen en wasbare wattenschijfjes. En natuurlijk hebben we de meest originele knuffels voor baby’s, peuters en kleuters die graag knuffelen 😉

Uiteraard hebben we ook fijne duurzame producten en merken voor de volwassenen. Fijne herbruikbare shoppers, wasbare wattenschijfjes of een heerlijke kersenpittenzak voor de koudere dagen. En alles is volledig handgemaakt in een 100% Nederlandse onderneming.

Alles voor een mooie en groene toekomst; voor mens en natuur.

Verder kan ik met trots zeggen dat we nu ook Naïf Natural Skincare en Marcel’s Green Soap verkopen. Deze merken sluiten bijzonder goed aan bij Cosy Up en onze idealen. Zo is Naïf een merk van natuurlijke (baby)verzorging zonder poespas en volledig plasticvrij, zoals ze het zelf omschrijven. Het is een lijn van natuurlijke verzorgingsproducten, zonder microplastics, parabenen en SLS/SLES. De ingrediënten die gebruikt worden zijn niet alleen goed voor de huid, maar ook voor de planeet. En laat dat nou net zijn wat wij ook heel belangrijk vinden! 

En Marcel’s Green Soap is op dit moment razend populair! Marcel’s Green Soap is een eco-vriendelijk merk dat heerlijk ruikt en schoonmaakt, met geuren uit de natuur, 100% plantaardige zepen, 100% vegan én het is het eerste merk in West-Europa met verpakkingsmateriaal van 100% gerecycled plastic. Hoe kun je daar nou niet blij van worden?

Think globally, act locally.

Kijk voor meer inspiratie bij de categorieën in de webshop en plaats gelijk jouw bestelling! Óf vraag jouw op maat gemaakte knuffel, speeltje, accessoire of ander uniek handgemaakt cadeau aan.

Waar Cosy Up voor staat

In een tijd waarin we leven in een consumptiemaatschappij wordt tegenwoordig alles geproduceerd in grote aantallen. Alles moet ontzettend snel, we kopen veel en we willen constant iets anders. Machines draaien overuren om van alles en nog wat te produceren, en soms komen er geen eens meer mensenhanden in de buurt. Producten kunnen hierdoor voor spotprijzen aangeboden worden, ja dat klopt. Maar sta je er wel eens bij stil dat heel veel spullen in feite geproduceerd worden voor de vuilnisbelt? Juist veel van die goedkope dingen, die het meeste verkocht worden, gaan ook het kortst mee. En dat is toch hartstikke zonde! Om nog maar te zwijgen over de belasting die het heeft op onze prachtige planeet.

Duurzaamheid hoeft niet de wereld te kosten.

Cosy Up streeft daarom een aantal idealen na, en zet zich in voor een betere wereld. Met handgemaakte duurzame cadeaus, merken en producten die nadenken over hun impact op de natuur. Als we met z’n allen allemaal net iets voorzichtiger zijn met wat we kopen, iets meer nadenken over de sociale impact en de duurzaamheid van onze producten, kunnen we met elkaar de wereld veranderen. Als je kiest voor duurzaam kan je jezelf of iemand anders iets moois cadeau geven en daarnaast geef je indirect ook iets moois terug aan de hele planeet.

Laten we zorgen dat we nog zo lang mogelijk van onze mooie aarde kunnen genieten!

 

 

♥ Gecertificeerde materialen (OEKO-TEX Standard 100 en GOTS)
♥ Eerlijk en duurzaam geproduceerd
♥ Beter voor mens en milieu – Herbruikbaar en Zero Waste
♥ Weet waar je koopt – 100% Nederlandse onderneming
♥ Merken die nadenken over hun impact op de natuur
♥ Zo veel mogelijk plasticvrije alternatieven

♥ Unieke handgemaakt producten
♥ Bestelling op maat – personaliseerbare producten
♥ Bewust én betaalbaar: duurzaamheid hoeft niet de wereld te kosten
♥ Persoonlijk contact
♥ Liefde voor het ambacht

 

Spread the love