Over Cosy Up

Waar Cosy Up voor staat

Cosy Up staat voor volledig handgemaakte cadeaus. Uiteenlopend van wasbare wattenschijfjes tot schattige kraamcadeautjes voor de allerkleinsten. Voor baby’s, peuters en kleuters kan je bij ons lieve knuffelvriendjes vinden en voor de volwassenen zijn leuke handgemaakte accessoires voor in huis.

Het assortiment van Cosy Up sluit aan bij dingen die wij belangrijk vinden:

♥ Unieke handgemaakt producten
♥ Bestelling op maat – personaliseerbare producten
♥ Bewust én betaalbaar
♥ Persoonlijk contact
♥ Eerlijk en duurzaam geproduceerd
♥ Beter voor mens en milieu – Herbruikbaar en Zero Waste
♥ Weet waar je koopt – 100% Nederlandse onderneming
♥ Liefde voor het ambacht

 

COSY UP | WIE BEN IK?

Een haakverslaafde, met een grote liefde voor katoen in alle kleuren van de regenboog, amigurumi en rammelgeluidjes. Besmet met het haakvirus sinds ik 6 jaar oud ben en het is nooit meer goed gekomen. Alles wat maar te maken heeft met naald en draad heb ik wel geprobeerd: breien, punniken, borduren, punch needling, weven, naaien. Deze liefde voor handwerken heb ik omgezet in Cosy Up.

Cosy Up brengt voor mij alle mooie dingen in het leven samen: haken, bolletjes (héél veel bolletjes!), naaien, stofjes, fotografie, schrijven en anderen blij maken met mooie dingen. Ik kan producten maken waar ik zelf blij van word. En waar ik nog veel blijer van word is dat ik anderen er blij mee kan maken. Want ik maak graag mooie dingen maar hoef het niet allemaal zelf te houden. En zo ontstond mijn webshop. Hoe dat allemaal is begonnen en hoe ik op de naam Cosy Up ben gekomen, is ook nog een mooi verhaal.

Naast de verwoede pogingen om de haakverslaving de baas te zijn, ben ik met veel plezier én tentamenstress een Masterstudent Biomedical Sciences. Na de specialisatie Neurowetenschappen is het nu tijd voor de tweede specialisatie: Immunologie. Als ik niet aan het haken ben, achter de naaimachine zit, in het lab sta of in de collegebank zit, ben ik werkzaam als barista. Verder ben ik verzot op thee, allergisch voor huisdieren die je kan aaien (ik heb wel twee goudvissen), hou ik heel veel van mijn lieve vriend met wie ik samen woon, en hou ik enorm van de winter en kerst. En van huiselijkheid, bloemen, vintage jurkjes en een goed glas whisky op z’n tijd (niet puur natuurlijk, want dan val ik meteen om. En als we dat willen bereiken werkt tequila ook!). Én ik ben een echte Haarlemse mug (zo noemt men de geboren en getogen Haarlemmers), iets waar ik dan ook heel trots op ben!

Liefs, Laura.

Spread the love