BIBS fopspeentjes: deze retro speentjes uit Denemarken zijn weer helemaal hip! BIBS is een premium Deens babymerk dat werd opgericht in 1978. Inmiddels zijn deze toffe spenen al bijna 50 jaar verkrijgbaar op de Deense markt. Onze eerste focus lag op fopspenen en onze iconische ronde Color-fopspeen heeft een geschiedenis van meer dan 40 jaar. Onze fopspenen zijn verschillende keren verfijnd om het best mogelijke materiaal en product voor de kleintjes te garanderen.

BIBS de originele Deense fopspeentjes sinds 1978!

Met het grootste respect voor functionaliteit en veiligheid, geeft ons brede assortiment producten de kleintjes een kleurrijk begin van het leven.

Het speengedeelte bestaat uit 100% natuurlijk rubber. Het is fluweelzacht, flexibel en voelt natuurlijk aan. Het is ontwikkeld om de zuigreflex van het kindje te ondersteunen en de vorm bootst de vorm van de borst na. De vorm van de speen is rond, dit noemen ze ook wel de kersvorm. Ook het schildje is rond, maar buigt weg van het gezicht. Hierdoor bereikt lucht de gevoelige huid rondom de mond en vermindert hierdoor eventuele irritatie.

De BIBS fopspeen is 100% BPA en PVC vrij. Getest en geschikt bevonden volgens de Europese regels. Al onze fopspenen worden nog steeds zorgvuldig ontworpen en vervaardigd in Denemarken.