Cottonbaby logo

Kiezen voor Cottonbaby is kiezen voor jouw baby. Al meer dan 20 jaar ontwerpt en produceren wij baby accessoires. Katoen is volgens ons de favoriete stof van baby’s! Het is heerlijk zacht en glad, kriebelt niet en neemt makkelijk vocht op. En bovendien ben je met Cottonbaby duurzaam bezig: we kiezen voor organisch katoen, waarbij we ook nog eens een boom planten voor elke aankoop die je doet (via Tree Nation).

Alle stoffen zijn Oeko-tex® gecertificeerd en goed wasbaar!

Bij het inkopen van materialen wordt heel erg gelet op kwaliteit en duurzaamheid. De producten zijn van Nederlands fabricaat.

Over het team

Cottonbaby is opgericht door Irene van Baarsen. Ze miste een merk met hoogwaardig katoenen producten voor de babykamer en verzorging, met tijdloos design. Basic essentials, maar wel high-end design en kwaliteit. Dit is nog steeds de leidraad bij de ontwikkeling van de alle Cottonbaby producten door Irene (ze ontwerpt nog alle producten zelf!). De missie is om (aanstaande) moeders te helpen om de babykamer compleet te maken, met duurzame katoen en tijdloze dessins.