Flip book element

Kruikenzak bloemen

14.95

In het begin kunnen baby’s hun temperatuur nog niet goed zelf op peil houden, dus om je kindje lekker warm te houden heb je een kruik en kruikenzak nodig. De kruikenzak bloemenΒ van Cottonbaby houdt de warmte goed vast. Deze luxe kruikzak is geschikt voor een standaard ronde metalen kruik. Met de striklintjes kun je kruikzak makkelijk open en dicht maken.

Categorie: Tags: ,
Lees meer

Kruikenzak wafel gebreid groen

16.95

In het begin kunnen baby’s hun temperatuur nog niet goed zelf op peil houden, dus om je kindje lekker warm te houden heb je een kruik en kruikenzak nodig. De kruikenzak wafel gebreid groen van Cottonbaby houdt de warmte goed vast. Deze luxe kruikzak is geschikt voor een standaard ronde metalen kruik. Met de striklintjes kun je kruikzak makkelijk open en dicht maken.

Categorie: Tags: ,
Lees meer

Kruikenzak wafel gebreid roze

16.95

In het begin kunnen baby’s hun temperatuur nog niet goed zelf op peil houden, dus om je kindje lekker warm te houden heb je een kruik en kruikenzak nodig. De kruikenzak wafel gebreid roze van Cottonbaby houdt de warmte goed vast. Deze luxe kruikzak is geschikt voor een standaard ronde metalen kruik. Met de striklintjes kun je kruikzak makkelijk open en dicht maken.

Categorie: Tags: ,
Lees meer

Kraambezoekboek | Regenboog donkergroen

24.95

Leg de kraamtijd vast in het kraambezoekboek van SUS Design!

Het SUS Design kraambezoekboek is het perfecte cadeau voor kersverse ouders! Vergeet niks van deze bijzondere tijd & leg alle herinneringen vast voor later β™‘

Vrienden en familie zijn ontzettend benieuwd naar jouw baby en vaak kun je als ouder ook niet wachten om je kindje zo snel mogelijk aan iedereen te laten zien! Met dit mooie boek kan je later met plezier nog eens terug denken aan de eerste periode in het leven van je kleintje.

Lees meer

Teddy sjaal

19.95

Houd je kleintje Γ©cht lekker warm tijdens de koude wintermaanden met deze knuffelig zachte teddy sjaal. Dit superzachte sjaaltje is gemaakt van gerecycled polyester. Lekker zacht, warm Γ©n duurzaam dus!

Maak de set compleet met de bijpassende muts, wantjesΒ enΒ slofjes!

Categorie: Tags: , , ,
Lees meer

Body Bar Pumpkin Spice

6.95

Pumpkin, spice and everything nice πŸŽƒπŸ‚πŸŒ°

Breng de warmte en gezelligheid naar jouw badkamer met de Pumpkin Spice Body Bar! Deze heerlijke Limited Edition geur is doordrenkt met de betoverende geur van pompoenkruiden, waaronder kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, steranijs en gember.

Lees meer

Body Bar Appel Kaneel

6.95

De Body Bar Appel Kaneel is typisch voor het seizoen en een heerlijke ervaring onder de douche. Geniet van het zachte schuim en de heerlijke geur van appel met een vleugje kaneel. Leuk als cadeau in de decembermaand! πŸŽπŸŽ„βœ¨

Lees meer

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.