Flip book element

Ansichtkaart – Voor de liefste papa

1.95

Jij bent de liefste papa van de hele wereld! Die boodschap zegt genoeg toch 🙂 Lief kaartje voor bijvoorbeeld Vaderdag, zijn verjaardag of om zomaar cadeau te geven. Dus vergeet die appjes en social media berichtjes en verras iemand met een handgeschreven kaart! Schrijf je boodschap op de achterkant en verstuur per post. Want echte post is zo veel leuker!

Ook leuk; bevestig de kaart aan een cadeautje, zet neer in je interieur met een leuk fotolijstje of gebruik een kaartje om mee te swappen of snailmailen!

Wie stuur (of geef) jij een kaartje?

De ansichtkaart ‘Jij bent de liefste papa van de hele wereld!’ van Annie with the Bamboo is een witte ansichtkaart van een ongestreken papiersoort met een lichte structuur waardoor het papier een unieke luxe uitstraling heeft. Aan de achterkant is ruimte om iets te schrijven en lijntjes voor de adresregels. De ansichtkaart wordt geleverd met een kraftkleurige envelop.

Lees meer

Enthousiaste Eend Rammelaar

16.95

Maak voor kinderen het spelen in hun keukentje of winkeltje nóg leuker met deze Enthousiaste Eend ! Naast dat de eend er gewoon heel erg schattig uitziet, is het natuurlijk, stimuleert het ook op speelse wijze de creativiteit, fantasie en de vaardigheid tot rollenspellen. En de eend speelt in op de zintuigen van je kind dankzij het zachte 100% Oekto-Tex katoen en de rammelaar die erin verwerkt zit. Een superlief babyspeeltje!

Deze Enthousiaste Eend rammelaar is volledig met de hand gemaakt door vrouwen uit Bangladesh, met natuurlijke materialen, waardoor er kleine variaties kunnen zijn in de maat en de kleur.

Tip: deze

Maak voor kinderen het spelen in hun keukentje of winkeltje nóg leuker met deze Enthousiaste Eend! Naast dat de eend er gewoon heel erg schattig uitziet, is het natuurlijk, stimuleert het ook op speelse wijze de creativiteit, fantasie en de vaardigheid tot rollenspellen. En de eend speelt in op de zintuigen van je kind dankzij het zachte 100% Oekto-Tex katoen en de rammelaar die erin verwerkt zit. Een superlief babyspeeltje!

Deze Enthousiaste Eend rammelaar is volledig met de hand gemaakt door vrouwen uit Bangladesh, met natuurlijke materialen, waardoor er kleine variaties kunnen zijn in de maat en de kleur.

Tip: deze Enthousiaste Eend is natuurlijk ook heel leuk om als (kraam)cadeau te geven!

 

is natuurlijk ook heel leuk om als (kraam)cadeau te geven!

 

Lees meer

Vriendelijke Vijg Rammelaar

9.99

Maak voor kinderen het spelen in hun keukentje of winkeltje nóg leuker met deze Vriendelijke Vijg! Naast dat de vijg er gewoon heel erg schattig uitziet, is het natuurlijk, stimuleert het ook op speelse wijze de creativiteit, fantasie en de vaardigheid tot rollenspellen. En de vijg speelt in op de zintuigen van je kind dankzij het zachte 100% Oekto-Tex katoen en de rammelaar die erin verwerkt zit. Een superlief babyspeeltje!

Deze Vriendelijke Vijg rammelaar is volledig met de hand gemaakt door vrouwen uit Bangladesh, met natuurlijke materialen, waardoor er kleine variaties kunnen zijn in de maat en de kleur.

Tip: deze Vriendelijke Vijg is natuurlijk ook heel leuk om als (kraam)cadeau te geven!

 

Lees meer

Positieve Pigs in a Blanket Rammelaar

9.95

🎄☃❄🎁 Speciaal voor de feestdagen! 🎁❄☃ 🎄

Maak voor kinderen het spelen in hun keukentje of winkeltje nóg leuker met deze Positieve Pigs in a Blanket! Naast dat de Pigs in a Blanket, het typische traditionele Engelse (kerst)gerecht, er gewoon heel erg schattig uitziet, is het natuurlijk, stimuleert het ook op speelse wijze de creativiteit, fantasie en de vaardigheid tot rollenspellen. En de Pigs in a Blanket speelt in op de zintuigen van je kind dankzij het zachte 100% Oekto-Tex katoen en de rammelaar die erin verwerkt zit. Een superlief babyspeeltje!

Deze Positieve Pigs in a Blanket rammelaar is volledig met de hand gemaakt door vrouwen uit Bangladesh, met natuurlijke materialen, waardoor er kleine variaties kunnen zijn in de maat en de kleur.

Tip: deze Positieve Pigs in a Blanket is natuurlijk ook heel leuk om als (kraam)cadeau te geven!

Lees meer

Schattige Ster Rammelaar

9.95

🎄☃❄🎁 Speciaal voor de feestdagen! 🎁❄☃ 🎄

Maak voor kinderen het spelen in hun keukentje of winkeltje nóg leuker met deze Schattige Ster! Naast dat de ster er gewoon heel erg schattig uitziet, is het natuurlijk, stimuleert het ook op speelse wijze de creativiteit, fantasie en de vaardigheid tot rollenspellen. En de ster speelt in op de zintuigen van je kind dankzij het zachte 100% Oekto-Tex katoen en de rammelaar die erin verwerkt zit. Een superlief babyspeeltje!

Deze Schattige Ster rammelaar is volledig met de hand gemaakt door vrouwen uit Bangladesh, met natuurlijke materialen, waardoor er kleine variaties kunnen zijn in de maat en de kleur.

Tip: deze Schattige Ster is natuurlijk ook heel leuk om als (kraam)cadeau te geven!

 

Lees meer

QuoTEA Thee Kerstgevoel (rooibos thee)

4.95

De Kerstgevoel Rooibos melange is versierd met rode goji bessen en korenbloemen waardoor er een heerlijke zoete en fruitige smaak ontstaat. Rooibos is officieel geen thee omdat het geen theeblaadjes van de camelia sinensis bevat en is daarom cafeïnevrij!

Met deze QuoTEA is het nóg leuker om thee cadeau te geven onder de kerstboom, voor een verjaardag of gewoon zomaar.

Categorieën: , ,
Lees meer

Thee-ei Kerstboom

5.95

Met dit leuke thee-ei in de vorm van een kerstboom drink je je thee in stijl!
Ook leuk om cadeau te doen in een theepakketje met lekkere kerstthee er bij.

Lees meer

Palm Pals Kerstsok

9.95

Wat je ook nodig hebt, jouw kerstsok zorgt ervoor. Ze is een gulle vriendin die alles wat je nodig hebt bewaart in haar kleine kous!

Speciaal voor de feestdagen of zelfs daarna. Als je het lief vraagt, doet ze dat vast wel voor je! Word nu vriendjes met het kerstsokje, geef het heel veel liefde en ga samen de Kerstmagie tegemoet!

Lees meer

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.