Fommi is een merk waarvoor het behoud van het milieu heel  belangrijk is. Fommi zoekt naar alternatieven voor producten die onze planeet vervuilen, en wil tegelijkertijd het milieubewustzijn bij haar inwoners vergroten.

Fommi richt zich op hoogwaardige biologische producten die gebruiksvriendelijk en veilig zijn voor de gezondheid, zoals de herbruikbare siliconen rietjes.

Uniek aan de Fommi rietjes is de transparantie, hierdoor is heel goed te zien of er nog onzuiverheden zitten verborgen in het rietje iets wat anders niet mogelijk is. Belangrijk want achterblijvende resten kunnen veel bacteriën (gaan) bevatten!

Om mee te helpen aan een plastic vrije wereld kies je voor Fommi herbruikbare rietjes in plaats van wegwerpbare rietjes!

Wegwerprietjes zijn niet ecologisch. Alleen al in Polen (waar Fommi onstaan is) worden dagelijks 3 miljoen rietjes gebruikt! Dat levert jaarlijks 1,2 miljard rietjes op die in de vuilnisbak belanden.

Geschat wordt dat er in 2050 meer plastic in de zeeën en oceanen zal zijn dan vis! Dit willen we natuurlijk ten allen tijde voorkomen! Kies daarom ook voor herbruikbare rietjes van Fommi ♥