Pre-order
10.00
5.9515.95
5.9515.95

We geven om de aarde.

Naast dat we ons zo veel mogelijk inzetten om duurzaam te ondernemen, kun je dit bijvoorbeeld ook terugvinden in de materialen die we gebruiken. We kiezen zo veel mogelijk bewust voor natuurlijke materialen, en we vinden het belangrijk dat de stoffen die we inkopen voldoen aan bepaalde eisen zoals bijvoorbeeld OEKO-TEX. Benieuwd naar wat we precies gebruiken en hoe het zit met OEKO-TEX?

Coming Soon!

[metaslider id=”4506″]

Wat onwijs leuk dat je Cosy Up hebt gevonden!

Ik ben Laura, het gezicht achter Cosy Up. Het liefst breng ik de hele dag door met een haaknaald in mijn hand om alle creatieve ideeën uit te werken. Of achter de naaimachine. Maar omdat ik altijd méér ideeën heb dan tijd (tja, wie niet?) en de to-do-list eerder langer dan korter wordt, maar ik wél bezig wil blijven met handwerken, heb ik voor mij de oplossing gevonden: mijn eigen site met een webshop en een blog!

Cosy Up maakt volledig handgemaakte cadeautjes voor baby’s, peuters en kleuters die graag knuffelen πŸ˜‰ Er zijn natuurlijk ook leuke cadeaus voor volwassenen. Gehaakte woonaccessoires bijvoorbeeld. Wees maar niet bang: voor truttige kanten gordijntjes of ouderwetse kastrandjes zit je hier verkeerd. Wat je hier wΓ©l kan vinden zijn vrolijke onderzetters, wasbare wattenschijfjes, toffe boodschappentasjes of hippe bloemenvaasjes met een gehaakt jasje. Kijk voor meer inspiratie bij de categorieΓ«n in de webshop en plaats gelijk jouw bestelling! Γ“f vraag jouw op maat gemaakte knuffel, speeltje, accessoire of ander uniek handgemaakt cadeau aan.

Behalve dat ik hier mijn creatieve gedachtespinsels deel, plaats ik ook regelmatig leuke kiekjes op Instagram, heb ik een Facebookpagina en kan je me volgen op Pinterest.

β™₯ When you support a small business, you’re supporting a dream! β™₯