Je zou het niet zeggen, maar Nijntje is gewoon al een 65+ er! En nog steeds is Nijntje ontzettend geliefd bij jong en oud. Niet alleen de eenvoud van dit lieve konijntje, maar ook de verhalen doen het nog steeds heel erg goed. Kinderen ontdekken de wereld heel graag door te spelen en dingen na te doen. Lekker kletsen en knuffelen met je knuffel is niet alleen heel leuk en een mooie manier om sociaal gedraag te oefenen, het stimuleert ook nog eens de cognitieve ontwikkeling en prikkelt de kinderfantasie.

Het allerleukste van Nijntje handmade zijn dan toch wel de losse kleertjes. In een handomdraai geef je Nijntje en alle vriendjes een nieuwe rol. Zo kan je Nijntje de bekende rode jurk aandoen, een ziekenhuisoutfit of een jurk in alle kleuren van de regenboog. Of wat dacht je van de prachtige Afrikaanse outfit mΓ©t bijpassende haarband? Ook is er voor ieder seizoen een leuke outfit; van een heuse Kerstoutfit voor de koude winterdagen tot een fleurige bloemetjesoutfit voor het voorjaar. Door de verschillende outfits die er zijn bieden Nijntje en vriendjes eindeloos speelplezier voor kinderen!

Unieke handgemaakte Nijntje knuffels met de mooiste outfits

Er is maar liefst een jaar aan vooraf gegaan voordat de gehaakte Nijn was ontwikkeld. Door Mercis is steeds zorgvuldig getoetst of de verhoudingen overeenkwamen met het ontwerp van Dick Bruna. Zowel de pop als de kleertjes worden gehaakt in Vietnam.

De eigenaar van Just Dutch, Carin Derks, mocht rekenen op het vertrouwen van Mercis om dit unieke model in de markt te zetten. Carin heeft haar sporen verdiend in de babymarketing. Zij heeft vanuit die ervaring ingespeeld op het ontbreken van een gehaakte Nijn.