Resheda richtte in 1984 haar bedrijf Lansinoh op om moeders die borstvoeding geven een veilig en effectief alternatief aan te bieden bij pijnlijke tepels.
Inmiddels is Lansinoh uitgegroeid tot een vooraanstaand en wereldwijd bekend bedrijf dat niet alleen de lanoline tepelcrème aanbiedt. Maar alles op het gebied van (on)gemakken in de verzorging van moeder en baby pre- en postnataal. 

De Lansinoh familie begon ruim 35 jaar geleden met een moeder (Resheda Hagen) die borstvoeding gaf toen haar eerste kindje werd geboren. Na enkele dagen veranderden haar tepels van zacht naar tergend pijnlijk. Door La Leche LEague werd haar Lanoline aangeraden, maar dit was niet beschikbaar in de winkels.

Lansinoh richt zich op duurzaamheid, verbetering van het milieu en de ontwikkelingsdoelen op de wereld.

Resheda’s man was arts en in staat om een potje wolvet te vinden bij de ziekenhuisapotheek. Resheda bracht de lanoline aan op haar pijnlijke tepels en voelde een onmiddelijke verlichting. Haar tepels genazen de dagen erna volledig en ze heeft lange tijd borstvoeding kunnen geven. Resheda begon vanaf dat moment te pleiten voor de weldaden van ‘Pure Lanoline’ als een behandeling voor pijnlijke tepels voor moeders die borstvoeding geven.