Meyco maakt mooi bereikbaar!
Wij vinden dat iedereen een individu is en naar eigen smaak en stijl het allerbeste willen hebben om hun kleintje thuis en onderweg te laten slapen en verzorgen. Zelf items combineren en eigenheid creΓ«ren. Meyco biedt daarom mooie, kwalitatieve en complete collecties die perfect te mixen & matchen zijn. De producten zijn basic, vernieuwend, uniek, betaalbaar en altijd veilig. Meyco is er voor iedereen en uniek als geen ander.

Dat is waar Meyco voor staat. Wij maken kwaliteitsproducten voor een hele scherpe prijs. De kleuren en prints zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd, waardoor je naar eigen smaak kunt mixen en matchen om jouw allermooiste productcombinaties samen te stellen. Dus wees creatief en combineer er op los!

Meyco ontwikkelt sinds 1959 zachte babydekens van 100% katoen, staat voor hoogwaardige kwaliteit en alle producten zijn zeer duurzaam in gebruik.

Het in Duitsland gevestigde Meyco staat onder Nederlandse leiding en heeft het assortiment de afgelopen jaren enorm uitgebreid en biedt nu naast een zeer uitgebreide bedtextiel collectie, ook een enorm assortiment aan hydrofiele items, verzorgingsproducten, voetenzakken, autostoelhoezen, boxkleden, klamboes, slaapzakken, inbakerdoeken, babykameraankleding en nog veel meer.