Mushie werd in 2018 opgericht door Mushie en Levi Feigenson in een logeerkamer in hun huis in het zuidwesten van Houston. Mushie staat het meest bekend om zijn Scandinavisch ontworpen siliconen slabbetjes, kinderservies en speelgoed.

De in Tsjechië geboren Mushie ontmoette de in Houston geboren Levi in ​​New York City, waar ze werkte als lerares, en hij werkte als marketing- en e-commerceconsulent. Het paar trouwde en kreeg hun eerste zoon, maar toen Mushie zwanger was van hun tweede, kreeg ze de diagnose hyperemesis, wat betekende dat ze haar baan moest verlaten en bedrust moest krijgen.

Met prachtige aardetinten, hoogwaardige siliconenmaterialen en slimme ontwerpen, is Mushie misschien wel je nieuwe favoriete merk als het gaat om kwaliteitsservies voor kinderen.

Het bleek een vermomde zegen te zijn. Tijdens deze moeilijke periode had Mushie voldoende tijd om onderzoek te doen en de beste producten voor haar baby te vinden. Zowel zij als Levi waren teleurgesteld over het gebrek aan esthetischepraktische babyproducten en al snel werd Mushie, het bedrijf, geboren (samen met hun tweede zoon).

Hun servies is gemaakt van BPA-vrij polypropyleen plastic en is vaatwasmachinebestendigmagnetronbestendig en perfect voor opruimen na het eten. Krijg alles wat je nodig hebt, van borden tot kommen tot kopjes.

Hun siliconen slabbetjes zijn gemaakt van siliconen van voedingskwaliteit en zijn speciaal ontworpen voor een comfortabele pasvorm – ze hebben ingebouwde nekbevestigingen en een diep voorvak, perfect om voedsel op te vangen terwijl je baby eet en de omgeving schoon te houden. Om schoon te maken, gewoon wassen met zeep en aan de lucht laten drogen.

Het productontwerp van Mushie wordt gedaan in Houston en Zweden door een team van ontwerpers, onder leiding van Mushie zelf. De producten worden gemaakt in de VS, Denemarken, Turkije en Azië.