Samenwerken

Zie jij het wel zitten om een samenwerking aan te gaan met Cosy Up? Superleuk! Samenwerken kan onwijs inspirerend zijn. En sparren met andere creatievelingen is natuurlijk sowieso heel gezellig. Wat betreft creativiteit ben ik voor (bijna) alles wel enthousiast te krijgen.
Cosy Up werkt dan ook graag samen met andere haaksters, bloggers, creatievelingen, gave (web)shops en merken.

Verschillende mogelijkheden

Heb jij een tof idee voor een samenwerking? Yes! Heb je een leuk product? Een patroon dat gezien moet worden? Kunnen wij iets promoten voor jou- of andersom? Of heb je een ander idee dat absoluut de moeite waard is? Top! Stuur een bericht via mail, whatsapp of een privébericht via Facebook of Instagram en dan neem ik binnen no-time contact met je op zodat we samen kunnen brainstormen.

Heb je een gave blog? Vermeld Cosy Up en dan zal ik jouw blog hier ook weer vermelden op onze social media accounts. Op deze manier werken we kosteloos samen en kunnen we er beide van profiteren. Hoe handig! Stuur je me een mailtje?

Ik geloof in de kracht van samen sta je sterker. Als jij denkt dat we onze krachten kunnen bundelen en zo elkaars talenten kunnen versterken, wacht dan geen minuut langer! Inspireer me met je enthousiasme en klim in het toetsenbord, neem contact met me op 🙂 Wellicht kunnen we meer voor elkaar betekenen!

Team Work makes the Dream Work