Spuugdoek Green Leaves biologisch katoen

12.95

Spuugdoeken kunnen natuurlijk niet ontbreken in de babyuitzet!

De XXL spuugdoeken van Cosy Up zijn zo gemaakt dat de spuugdoek comfortabel over de schouder gelegd kan worden wanneer je kleintje na de voeding een boertje moet doen.

Door de speciale vorm blijft de spuugdoek beter liggen. De spuugdoeken hebben een lichte versmalling in het midden waardoor ze de natuurlijke vormen van het lichaam beter volgen en beter aansluiten langs de nek. Het formaat is maar liefst 58 bij 23 cm. Met recht XXL te noemen dus!
Natuurlijk kan je deze fijne spuugdoeken ook gebruiken om onder het hoofdje van de baby te leggen in bijvoorbeeld de wieg of de wandelwagen. Multifunctioneel it is.

Daarbij hebben we ook nog eens een breed assortiment van hippe printjes, materialen en kleuren. Gemaakt van 3-laags biologisch hydrofiel katoen in leuke motiefjes of een combi van hydrofiel katoen en badstof. Uiteraard kan je ook altijd je eigen perfecte combinatie samenstellen. Zo is er voor iedereen wel een keuze!

Het ideale hulpmiddel dus voor tijdens het vasthouden van je kleintje Γ©n het beschermen van je kleding. Die leuke outfit kan je dus gewoon weer uit de kast trekken!

Slechts 1 resterend op voorraad (kan nabesteld worden)