Plantbare jaarkalender 2024 – BLOOM your message

12.50

🎄☃❄🎁 Speciaal voor de feestdagen! 🎁❄☃ 🎄
Vorig jaar was dit populaire cadeautje supersnel uitverkocht! Wil jij ook voor dit jaar verzekerd zijn van een exemplaar? Plaats dan nu alvast je pre-order! (€12.50) De kalenders zullen halverwege november verstuurd worden.

Ben je op zoek naar een duurzaam én superleuk cadeautje? Zoek niet langer! Bij Cosy Up hebben we de leukste cadeautjes voor je ♡

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze óntzettend leuke plantbare jaarkalender 2024 van BLOOM your message? Op een stevige standaard van gerecycled karton heb je iedere maand een kalenderkaartje, die je na afloop kan planten. Je kan deze leuke kalender neerzetten op je bureau op je werk, thuis een leuk plekje geven of ophangen waar je maar wil. En als je het cadeau doet weet je zeker dat de degene aan wie je het cadeau geeft elke keer even aan je denkt als ze de kalender zien. Zo zeg je tegen degene aan wie je hem geeft dat je élke dag aan hem/haar denkt, het hele jaar door! Een heel jaar plezier van deze fijne kalender.

Met maar liefst 7 verschillende soorten zaadjes! (Rucola, Tijm, Citroen, Wortel, Basilicum, Tomaat, Wilde Bloemen)

Wist je dat we dit jaar ook een tweede variant van de plantbare kalender in het assortiment hebben? Zo kan je kiezen welke jij het leukste vindt!

BLOOM your message wil het makkelijker maken om duurzame keuzes te maken door een eerlijk en verantwoord product aan te bieden. Deze gave Plantbare Kalender 2024 is een mooi duurzaam alternatief voor reguliere kalenders, want dit zero waste product is gemaakt van bloeipapier. Iedere 2 maanden kan je een pagina van de kalender planten, zowel binnen als buiten. De zaadjes in de kaarten zijn aangepast op het seizoen van dat moment in het jaar. Hier word je toch gewoon blij van?

Uitverkocht