Jubileum!

Cosy Up bestaat alweer 5 jaar! Tijd dus voor een feestje!

En ik heb de beste manier gevonden om dit te vieren; een spiksplinternieuwe website, een supergaaf nieuw logo Γ©n een webshop!

Ongelooflijk hoe snel de tijd voorbij vliegt.Β  Waar ik 5 jaar geleden ben begonnen met een klein idee, is het inmiddels toch wel voor het ‘echie‘. Ik weet nog heel goed dat ik mijn allereerste product verkocht. Iemand wilde bij mij een kraamcadeautje bestellen, wat uiteindelijk een hele leuke rammelaar is geworden. ZΓ³ gaaf! En nu heb ik zelfs mijn eigen webshop. Wie dat 5 jaar geleden tegen mij gezegd had, had ik denk ik vierkant uitgelachen haha. Beetje bij beetje is dat kleine begin uitgegroeid tot een veel groter plan. Superspannend natuurlijk, en ook wel een beetje gek om dit te delen met de buitenwereld. Maar, ze zeggen niet voor niks:

 

Pin op Quotes

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.