De 5 voordelen van de Yummy Tray

Revolutionair voor het bewaren van moedermelk

Eerder hebben we al een blog geschreven waarin we vertelden over de Yummy Bags, één van de andere mooie duurzame producten van het merk. Vandaag zetten we de Yummy Tray in de spotlight; ook weer zo’n topper van Baby on the Move.

Wat is een Yummy Tray?

De Yummy Tray is een bewaarbakje om afgekolfde moedermelk, in op te kunnen slaan. Het is super handig om moedermelk af te kolven en in te vriezen. Ideaal voor de drukke moeders die bijvoorbeeld weer aan het werk gaan, sporten of ook papa een keer de gelegenheid willen geven voor wat quality time met hun kindje. Speciaal voor deze mama’s kan de Yummy Tray écht een uitkomst zijn.

Gemaakt van voedselveilige siliconen is dit echt een absolute must-have voor als je borstvoeding geeft. Waarom vraag je je af? Wij zetten het voor je op een rijtje.

Gemaakt van 100% voedselveilige materialen

De Yummy Tray is een handig bewaarbakje voor bijvoorbeeld afgekolfde moedermelk. De tray is gemaakt van 100% BPA-vrij, voedselveilige silicone. Superfijn, want dit staat bekend om zijn levensduur en sterkte. En nog veel fijner; het betekent dat de Yummy Tray volledig veilig is om alle soorten vloeibare voeding in te bewaren! De tray is onderverdeeld in 9 vakjes in de vorm van een wolkje en in ieder wolkje past 30 mL.

🌿 Morsen is verleden tijd

Dit duurzame product zorgt er voor dat je geen drúppel van je kostbaar afgekolfde moedermelk zal verliezen. Je wilt natuurlijk absoluut niks verspillen van je zorgvuldig afgekolfde moedermelk. Het fijne is dat je met de tray de melk kan invriezen in kleine porties zodat je ook echt alleen datgene gebruikt wat er nodig is.

De Yummy Tray is zo gemaakt dat ieder wolkje 30 mL bevat. Met in totaal 9 wolkjes kan je ook gelijk een voorraadje aanleggen als je wil. Een voordeel door deze afmetingen is ook dat je gelijk weet hoeveel melk je meeneemt. Door de handige uitsparingen in de deksel wordt ieder wolkje apart afgesloten dus je hoeft ook niet bang te zijn dat er iets gaat lekken. Zo kom je ook zonder morsen van je aanrecht tot je vriezer; wel zo fijn.

🌿 Ruimtebesparing in je vriezer

Je kan meerdere trays op elkaar plaatsen en zo een berg aan ruimte besparen. Blijf je ook niet zitten met een hele verzameling aan bakjes, doosjes en flesjes in je vriezer. De ingevroren porties kan je heel makkelijk uit de tray ‘wippen’ doordat het gemaakt is van siliconen. Geen gedoe dus met het loshalen van de porties zoals bijvoorbeeld in een tray van hard plastic of dat je moet wachten tot de porties een beetje ontdooid zijn voordat je ze er uit kan halen.

En je kan gewoon je eigen babyflesje gebruiken. De wolkjes op de tray zijn zo ontworpen dat het formaat van de ingevroren wolkjes passen door de opening van elke babyfles om ze te laten ontdooien.

🌿 Duurzame keuze: herbruikbaar en plasticvrij

De Yummy Bag is ontworpen om voeding te kunnen bewaren vanaf de geboorte tot de peuterleeftijd (en daarna)!

Je kan de tray hergebruiken tot in de eeuwigheid. (Yes, lekker duurzaam!) Verder is de tray beschrijfbaar en makkelijk schoon te maken in de vaatwasser. Je kan erop schrijven met een uitwisbare stift en je kan het er ook weer net zo makkelijk afwassen, bijvoorbeeld in de vaatwasser.

Deze Yummy Tray is ontworpen om het gebruik van plastic te verminderen. Dat is niet alleen beter voor de natuur, het zorgt er ook voor dat jouw moedermelk of andere voeding niet in contact komt met plastic en dus niet wordt blootgesteld aan microplastics. Een Yummy Tray is goed voor jou, voor je kind én voor de wereld.

Zeg dus maar dag tegen je oude plastic bewaarzakjes en bewaardoosjes en help mee om onze planeet te beschermen!

   

🌿 Je kan de Yummy Tray ook gebruiken buiten de borstvoedingsfase

Het leuke van de producten van Baby on the Move is dat ze er écht aan hebben gedacht dat je het langer dan alleen in de borstvoedingsfase kunt gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld naast het opslaan van moedermelk de Yummy Tray ook inzetten voor het maken van ijsblokjes en je kan er fruit- of groentepapjes mee invriezen. 

Maar onze favoriet is toch wel om de tray in te zetten om cakejes te bakken. Wat? Ja, echt! De tray is namelijk hittebestendig en kan dus ook in de oven of de magnetron (maar dan dus wel zonder deksel). En hoe leuk is het niet om van die schattige mini wolkencakejes te maken? Heb je gelijk een leuk idee voor als je op zoek bent naar een traktatie.

🌿 Multifunctioneel en makkelijk in gebruik

De Yummy Tray mag in de oven, magnetron, vriezer én in de vaatwasser!

De silicone Yummy Tray mag dus in de oven en in de vriezer (gelukkig maar, het wordt een beetje lastig invriezen anders ghehe), maar dat is niet het enige. De tray mag ook in de magnetron en in de vaatwasser. Hartstikke fijn natuurlijk, want je hebt al genoeg (af)was met zo’n kleintje in huis!

Let wel op dat je een mild vaatwasproduct gebruikt (bijvoorbeeld de vaatwastabletten van Marcel’s Green Soap of de Doe-het-zelf vaatwastabletten kit) omdat silicone soms de smaak- en geur van agressievere producten kan opnemen. Als je het liever met de hand afwast, kies dan ook voor een mild afwasmiddel. De tray is hittebestendig en kan daarom ook worden gebruikt om porties direct in de magnetron te verwarmen. Je kan er dus ook allerlei creatieve snacks mee maken zoals bijvoorbeeld mini bananenbroodjes, havermoutkoekjes of wat je maar kan bedenken.

Conclusie: dit product is echt veelzijdigheid ten top en een must-have voor de borstvoedingsfase.
Ben jij al enthousiast geworden?

Yummy Trays zijn verkrijgbaar in de kleuren Aspen, Denim en Blush.

Samengevat
♡ Gemaakt van 100% voedselveilige materialen
♡ Milieuvriendelijk & herbruikbaar
♡ Voedselveilig
♡ Geen microplastics
♡ Veilig om te koken, in te vriezen en magnetronbestendig
♡ Vaatwasbestendig
♡ 9 porties van 30 ml

 

Perfecte combinatie: de Yummy Tray en de Yummy Bag

Baby on the Move heeft niet alleen deze fijne Yummy Tray ontwikkeld maar ook de mooie herbruikbare Yummy Bags. Ook gemaakt van voedselveilige silicone en bedoeld om alle soorten vloeibare en vaste voeding in te bewaren. Dus ideaal om babyvoeding, moedermelk en snacks in te bewaren, in te vriezen of mee te nemen. Benieuwd naar dit product? Lees hier meer.

 

Gerelateerde producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.