Wenskaart Trouwen! (A5)

2.75

Hoera jullie gaan trouwen! Om dit mooie nieuws te vieren hebben we een éxtra grote wenskaart voor extra veel tekst. Zo kan je naar hartenlust alles op papier zetten om het toekomstige bruidspaar te feliciteren met hun feestelijke aankondiging. Dus vergeet die appjes en social media berichtjes en verras iemand met een handgeschreven kaart! Schrijf je boodschap op de achterkant en verstuur per post. Want echte post is zo veel leuker!

Ook leuk; bevestig de kaart aan een cadeautje, zet neer in je interieur met een leuk fotolijstje of gebruik een kaartje om mee te swappen of snailmailen!

Wie stuur (of geef) jij een kaartje?

De wenskaart ‘Trouwen!’ van Annie with the Bamboo is een extra grote dubbele (wens)kaart met gekleurde envelop naar keuze. De witte wenskaart is gemaakt van een ongestreken papiersoort met een lichte structuur waardoor het papier een unieke luxe uitstraling heeft. Aan de achterkant is ruimte om iets te schrijven en lijntjes voor de adresregels. De ansichtkaart wordt geleverd met een vrolijk gekleurde envelop (deze wordt willekeurig toegevoegd, afhankelijk van de voorraad).

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , , ,