Ansichtkaart – Voor de tofste meester

1.95

Een kaartje om de meester te bedanken voor het afgelopen schooljaar of om hem te vertellen dat je zo blij bent dat hij je meester is wordt altijd gewaardeerd. Met deze leuke kaart maak je het cadeautje voor de meester helemaal af! Schrijf een boodschap op de achterzijde van de kaart om hem helemaal compleet te maken. Je kan de kaart los geven maar je kan hem ook gewoon opsturen. Dus vergeet die appjes en social media berichtjes en verras iemand met een handgeschreven kaart! Schrijf je boodschap op de achterkant en verstuur per post. Want echte post is zo veel leuker!

Ook leuk; bevestig de kaart aan een cadeautje, zet het kaartje neer in je interieur met een leuk fotolijstje of gebruik een kaartje om mee te swappen of snailmailen! Maak de kaart met een bijvoorbeeld een vrolijk gekleurd lintje, een knijpertje of een (paper)clip vast aan je cadeautje of aan een mooie bos bloemen. Tip: je kan er met de perforator een gaatje in maken en er een lintje doorheen halen. De kaart past ook perfect in bijvoorbeeld een leuk cadeauzakje. Stickertje er op om het zakje af te sluiten en voilà; je hebt gelijk een cadeautje op zich!

Wie stuur (of geef) jij een kaartje?

De ansichtkaart ‘Voor de tofste meester’ van Annie with the Bamboo is een witte ansichtkaart van een ongestreken papiersoort met een lichte structuur waardoor het papier een unieke luxe uitstraling heeft. Aan de achterkant is ruimte om iets te schrijven en lijntjes voor de adresregels. De ansichtkaart wordt geleverd met een kraftkleurige envelop.

Op voorraad