Ansichtkaart – Hoera jullie worden opa & oma!

1.95

Hoera jullie worden opa & oma! En dit mooie nieuws kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan, dit is wel een felicitatie waard! Een goede reden om een vrolijk kaartje te sturen naar de toekomstige grootouders. Met dit leuke kaartje kan je de toekomstige opa & oma feliciteren met de komst van dit kleintje. Dus vergeet die appjes en social media berichtjes en verras iemand met een handgeschreven kaart! Schrijf je boodschap op de achterkant en verstuur per post. Want echte post is zo veel leuker!

Ook leuk; bevestig de kaart aan een cadeautje, zet neer in je interieur met een leuk fotolijstje of gebruik een kaartje om mee te swappen of snailmailen!

Wie stuur (of geef) jij een kaartje?

De ansichtkaart ‘Hoera, jullie worden opa & oma!’ van Annie with the Bamboo is een witte ansichtkaart van een ongestreken papiersoort met een lichte structuur waardoor het papier een unieke luxe uitstraling heeft. Aan de achterkant is ruimte om iets te schrijven en lijntjes voor de adresregels. De ansichtkaart wordt geleverd met een kraftkleurige envelop.

Op voorraad