Marcel’s Green Soap Afwasmiddel Lavendel & Rozemarijn

3.49

Duurzaam afwasmiddel

Marcel’s Green Soap afwasmiddel is gemaakt van plantaardige zepen en dus vriendelijk voor het milieu, je huis Γ©n je lichaam. Verrijkt met essentiΓ«le olie van sinaasappel, jasmijn en zonnebloem en een heerlijk natuurlijk sinaasappel & jasmijn parfum, zodat afwassen (we durven het bijna niet te zeggen) een echte β€˜geurbeleving’ wordt. En terwijl je wordt opgeslokt door die intense ervaring wordt de huid van je handen gelijk lekker verzorgd door het zachte schuim en de verrijkende ingrediΓ«nten. Het doen van de afwas was nog nooit zo ontspannen! Tenzij je de vaatwasser aan het werk zet natuurlijk. Gelukkig heeft Marcel ookΒ ecologische vaatwastablettenΒ ontwikkeld!

Bomvol natuurlijke ingrediΓ«nten

Zoals alle producten van Marcel’s Green Soap bevat ons afwasmiddel geen kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia of zuren. Sterker nog, het afwasmiddel zit bomvol natuurlijke ingrediΓ«nten en is minstens 97% biologisch afbreekbaar.

Lavendel & Rozemarijn

Lavendel, de geur van oma’s linnenkast, werkt rustgevend en stress-verminderend. Weet je niet meer hoe die linnenkast ruikt? Gelukkig is rozemarijn goed voor je geheugen! Zo fris je niet alleen je huis en lichaam, maar ook je geheugen op. Is dat effe mooi meegenomen!

Op voorraad