Cosy Up Wattenschijfjes Roosjes Roze

5.9515.95

Stop met het weggooien van je wattenschijfjes of make-up remover doekjes elke dag. Kies voor een ecologisch én economisch alternatief door deze wasbare en herbruikbare wattenschijfjes te gebruiken. De herbruikbare wattenschijfjes zijn gemaakt van biologisch katoen. De ene kant van de wattenschijfjes is gemaakt van katoenen badstof om je huid op natuurlijke wijze te exfoliëren en te reinigen. De andere kant is gemaakt van 100% katoen dat zacht en soepel is en perfect voor het reinigen van vermoeide ogen na een lange dag.

Het is het perfecte setje om ‘s avonds je make-up mee te verwijderen. Breng wat make-up reiniger aan masseer de huid zachtjes in een cirkelvormige beweging. Nadat je een wattenschijfje hebt gebruikt, gooi je hem gewoon in de was en gebruik je hem opnieuw. Gebruik je waterproof make-up? Geen probleem, dat gaat er ook gewoon uit in de was. Wat extra kan helpen om alle make up te verwijderen van het wattenschijfje, is het wattenschijfje even onder heet water spoelen voordat je ze in de was doet.

Tip: maak een wattenschijfje nat met warm water en wat reinigingslotion of gezichtszeep voor een fijne reiniging van heel je gezicht en poriën.