Keukenreiniger Spray Sinaasappel & Jasmijn | Marcel’s Green Soap

3.89

Kijk uit, want als je eenmaal begint…

De geurcombinatie van onze Marcel’s Green Soap Keukenreiniger Spray Sinaasappel & Jasmijn is zo samengesteld dat, wanneer je start met schoonmaken, je haast niet meer kunt stoppen. Alles in de keuken moet eraan geloven! Je kunt het zo gek niet bedenken. Marcel’s Green Soap keukenreiniger spray Sinaasappel & Jasmijn is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van aangekoekt vet en laat jouw aanrecht, keukenkastjes en kookplaat weer stralen als nooit tevoren! En bovendien: alles ruikt weer heerlijk fris.

Lekker duurzaam

Zoals alle producten van Marcel’s Green Soap bevat onze Keukenreiniger Spray Sinaasappel & Jasmijn geen parabenen, zuren, ammonia, chloor en kleurstof: allemaal stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu, je huis of je lichaam. De allesreiniger is gebaseerd op natuurlijke zeep, zit bomvol natuurlijke ingrediënten en is minstens 97% biologisch afbreekbaar. Dat voelt een stuk beter, toch? Feel Good Cleaning noemen we dat.

Sinaasappel & Jasmijn

Jasmijn heeft een mysterieuze, bedwelmende toon, en schijnt ook een romantisch afrodisiacum te zijn. Als dat jouw relatie met schoonmaken niet versterkt! Gelukkig voegt de sinaasappel hier de nodige nuchterheid en frisheid aan toe. We zijn hier tenslotte wel om schoon te maken…

Slechts 2 resterend op voorraad