Blog

 

Wat onwijs leuk dat je komt kijken op mijn blog!

Het liefste breng ik de hele dag door met een haaknaald in mijn hand om alle creatieve ideeΓ«n uit te werken. Lekker op de bank met Netflix aan. Een liter thee binnen handbereik en een oneindige hoeveelheid biscuitjes en chocola er bij. Ideaal!

Maar niet realistisch.

Ten eerste omdat ik dan vierkant zou worden. En daarbij, eerlijk is eerlijk, zou ik me op den duur enorm gaan vervelen. Stilzitten is nou eenmaal niet iets waar ik heel erg goed in ben. Ik doe dan ook zelden één ding tegelijk. Als ik thuis ben en de tijd heb, kan je me regelmatig vinden achter de naaimachine. Onder het haken staat de tv aan en terwijl ik in de bus zit ben ik aan het haken (want tja, een naaimachine in de bus is toch onhandig). Als ik ergens moet wachten en ondertussen niét kan haken, ga ik leuke ideeën opdoen op Pinterest, Facebook of Instagram. Ik deel hier mijn creatieve hersenspinsels, haakbeursavonturen, wat ik zoal op de naald heb staan, leuke tips & tricks en meer.

Ik neem jullie graag mee in mijn kijk op de creatieve wereld van het haken!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.