Marcel’s Green Soap Wasmiddel Patchouli & Cranberry

9.99

Marcel’s Green Soap palmolievrij wasmiddel Patchouli & Cranberry is vegan, gemaakt van natuurlijke ingrediΓ«nten en laat jouw kleding en beddengoed heerlijk ruiken. EΓ©n fles is goed voor zo’n 23 wasbeurten.

Duurzaam wasmiddel

Marcel’s Green Soap Wasmiddel Patchouli & Cranberry is ecologisch wasmiddel gemaakt van natuurlijke zepen, minstens 97% biologisch afbreekbaar en komt in een verpakking van 100% gerecycled plastic. Zo was je niet alleen je wasgoed schoon, maar de wereld om je heen ook! En dat is nodig, want nare, chemische wasmiddelen belasten onze planeet. Daarnaast komt je huid ook continu in contact met de chemische restjes van het wasmiddel die in je kleding blijven zitten, wat op de lange termijn niet gezond is. Door voor duurzaam wasmiddel van Marcel’s Green Soap te kiezen, hoef je daar geen zorgen om te maken. Ja je leest het goed: duurzaam wasmiddel waar geen luchtje aan zit. Alhoewel… de unieke geurcombinaties van Vanille & Katoen ofΒ Patchouli & CranberryΒ laten jouw was wΓ©l de hele dag heerlijk ruiken!

Was Γ©cht schoon!

Marcel’s Green Soap is de eerste in Nederland die een vloeibaar wasmiddel zonder palmolie introduceert. Met palmolievrij wasmiddel was je pas Γ©cht schoon. Waarom? Dat leggen we je uit in ditΒ artikel. Daarnaast zit het wasmiddel van Marcel bomvol natuurlijke ingrediΓ«nten en is β€˜ie minstens 97% biologisch afbreekbaar. Goed voor jou, goed voor de planeet.

Patchouli & Cranberry

Marcel’s ecologische wasmiddel is gemaakt van natuurlijke zepen, minstens 97% biologisch afbreekbaar en komt in een verpakking van 100% gerecycled plastic. Zo was je niet alleen je wasgoed schoon, maar de wereld om je heen ook! En dat is nodig, want nare, chemische wasmiddelen belasten onze planeet. Daarnaast komt je huid ook continu in contact met de chemische restjes van het wasmiddel die in je kleding blijven zitten, wat op de lange termijn niet gezond is. Door voor duurzaam wasmiddel van Marcel’s Green Soap te kiezen, hoef jij je daar geen zorgen om te maken. Ja je leest het goed: duurzaam wasmiddel waar geen luchtje aan zit. Alhoewel… de unieke geurcombinaties van Patchouli & Cranberry ofΒ Vanille & KatoenΒ laten jouw was wΓ©l de hele dag heerlijk ruiken!

Wasmiddel refill

Fles leeg? Vul β€˜m bij met Marcel’s Green Soap wasmiddel refill Patchouli & Cranberry. Met deze handige navulverpakking bespaar je 85% plastic t.o.v. een fles wasmiddel. Ook leuk: ze zijn β€˜n stuk voordeliger! Goed voor de planeet Γ©n je portemonnee.

Op voorraad