Wasmiddel – Perzik & Jasmijn | Marcel’s Green Soap

9.99

Marcel’s Green Soap kleur wasmiddel Perzik & Jasmijn zorgt voor extra bescherming én verzorging van de gekleurde was. Het wasmiddel is palmolievrij, vegan, gemaakt van natuurlijke ingrediënten en laat jouw kleding en beddengoed heerlijk ruiken. Eén fles is goed voor zo’n 23 wasbeurten.

Duurzaam wasmiddel

Marcel’s Green Soap Wasmiddel Perzik & Jasmijn is ecologisch wasmiddel gemaakt van natuurlijke zepen, minstens 97% biologisch afbreekbaar en komt in een verpakking van 100% gerecycled plastic.

Palmolievrij en was écht schoon!

Met Marcel’s Green Soap wasmiddel was je niet alleen je wasgoed schoon, maar de wereld om je heen ook! En dat is hard nodig, want nare, chemische en agressieve wasmiddelen belasten onze planeet. Wist je dat Marcel’s Green Soap de eerste is in Nederland met een vloeibaar wasmiddel zonder palmolie? Met palmolievrij wasmiddel was je pas écht schoon. Waarom, lees je in dit artikel.

Daarnaast komt je huid ook continu in contact met de chemische restjes van het wasmiddel die in je kleding blijven zitten, wat op de lange termijn niet gezond is. Door voor duurzaam wasmiddel van Marcel’s Green Soap te kiezen, hoef je daar geen zorgen om te maken. Ja je leest het goed: duurzaam wasmiddel waar geen luchtje aan zit. Alhoewel… de unieke geurcombinaties van Perzik & Jasmijn, Vanille & Katoen of Patchouli & Cranberry laten jouw was wél de hele dag heerlijk ruiken! Kies je voor Marcel’s Green Soap, dan kies je voor duurzaam wasmiddel waar geen luchtje aan zit.

Wasmiddel refill

Fles leeg? Vul ‘m bij met Marcel’s Green Soap wasmiddel refill Perzik & Jasmijn. Met deze handige navulverpakking bespaar je 85% plastic t.o.v. een fles wasmiddel. Ook leuk: ze zijn ‘n stuk voordeliger! Goed voor de planeet én je portemonnee.

Op voorraad