Marcel’s Green Soap Afwasmiddel Radijs & Bergamot

3.49

Duurzaam afwasmiddel

Marcel’s Green Soap afwasmiddel is gemaakt van plantaardige zepen en dus vriendelijk voor het milieu, je huis Γ©n je lichaam. Verrijkt met essentiΓ«le olie van sinaasappel, jasmijn en zonnebloem en een heerlijk natuurlijk sinaasappel & jasmijn parfum, zodat afwassen (we durven het bijna niet te zeggen) een echte β€˜geurbeleving’ wordt. En terwijl je wordt opgeslokt door die intense ervaring wordt de huid van je handen gelijk lekker verzorgd door het zachte schuim en de verrijkende ingrediΓ«nten. Het doen van de afwas was nog nooit zo ontspannen! Tenzij je de vaatwasser aan het werk zet natuurlijk. Gelukkig heeft Marcel ookΒ ecologische vaatwastablettenΒ ontwikkeld!

Bomvol natuurlijke ingrediΓ«nten

Zoals alle producten van Marcel’s Green Soap bevat ons afwasmiddel geen kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia of zuren. Sterker nog, het afwasmiddel zit bomvol natuurlijke ingrediΓ«nten en is minstens 97% biologisch afbreekbaar.

Radijs & Bergamot

Het pittige en peperachtige van radijs gecombineerd met de citrusnoot van bergamot: deze geur houdt je lekker scherp! Bergamot is een sinaasappelolie uit het Noord-Italiaanse Bergamo (dank je, Wikipedia) en geeft naast het frisse ook een zoete noot aan deze heerlijke geurcombinatie.

Slechts 2 resterend op voorraad