Marcel’s Green Soap Wasverzachter Vanille & Katoen

3.99

Marcel’s Green Soap wasverzachter Vanille & Katoen is vegan, palmolievrij, gemaakt met natuurlijke ingrediΓ«nten en laat jouw kleding en beddengoed heerlijk ruiken. EΓ©n fles is goed voor zo’n 30 wasbeurten.

Duurzame Wasverzachter
Marcels palmolievrije wasverzachter is gemaakt met natuurlijke ingrediΓ«nten, minstens 97% biologisch afbreekbaar en komt in een fles van 100% gerecycled plastic. Zo was je niet alleen je wasgoed schoon, maar de wereld om je heen ook! En dat is nodig, want de schadelijke stoffen in wasverzachters belasten onze planeet. Door voor de duurzame wasverzachter van Marcel’s Green Soap te kiezen, hoef jij je daar geen zorgen om te maken. Ja je leest het goed: duurzame wasverzachter waar geen luchtje aan zit. Alhoewel… de unieke geurcombinaties van Vanille & Katoen of Patchouli & Cranberry laten jouw was wΓ©l extra lang lekker ruiken!

Vegan Wasverzachter
Wist je dat een heleboel wasverzachters rundervet bevatten? Ugh! Marcel zet liever plant-power in voor zijn producten. De natuur zit vol krachtige en verzorgende stoffen. Waarom zouden we die niet gebruiken?

Vanille & Katoen
De combinatie van vanille & katoen wordt in aromatherapie gebruikt vanwege de rustgevende werking. In plaats van die 20 minuten durende meditatie-sessie kun je dus ook gewoon een pas gewassen trui aantrekken. Dan begin je dus Γ©n relaxed aan je dag, Γ©n je hebt tijd over om (we zeggen maar wat) de vloer te dweilen of de afwas te doen. Win-win!

Deze fijne wasverzachter is de perfecte aanvulling opΒ Marcel’s ecologische wasmiddel. Gemaakt van natuurlijke zepen, minstens 97% biologisch afbreekbaar en geleverd in een verpakking van 100% gerecycled plastic. Zo was je niet alleen je wasgoed schoon, maar de wereld om je heen ook! En dat is nodig, want nare, chemische wasmiddelen belasten onze planeet. Daarnaast komt je huid ook continu in contact met de chemische restjes van het wasmiddel die in je kleding blijven zitten, wat op de lange termijn niet gezond is. Door voor duurzaam wasmiddel van Marcel’s Green Soap te kiezen, hoef je daar geen zorgen om te maken. Ja je leest het goed: duurzaam wasmiddel waar geen luchtje aan zit. Alhoewel… de unieke geurcombinaties van Vanille & Katoen of Patchouli & CranberryΒ laten jouw was wΓ©l de hele dag heerlijk ruiken!

Slechts 2 resterend op voorraad